Say hello

Seiko

Seiko horloges zijn innovatief, modern en altijd stijlvol en hebben een tijdloos klassiek uiterlijk. Luxe materialen zoals leer, titanium en edelstaal vormen de basis voor het mooiste design, van basic tot geraffineerd en sportief.

Tommy Hilfiger

Klassiek, stijlvol, jong, een tikkeltje eigenzinnig en enigszins preppy: de stijl van Tommy Hilfiger is niet direct te vangen in een woord. Dat komt door de veelzijdigheid van Tommy als ontwerper, die ook niet in een hokje te stoppen is. Dit resulteert in veelzijdige kledinglijnen, maar ook in een bijzondere collectie Tommy Hilfiger horloges.

Hugo Boss

Het merk HUGO BOSS is opgericht in 1923 en is tegenwoordig wereldwijd bekend. Boss staat voor kwaliteit, elegantie en heeft oog voor details. Door het gebruik van de beste materialen en verschillende lijnen is er voor iedere zelfverzekerde man een geschikt horloge te vinden.

MVMT

De naam MVMT horloges staat voor Movement. De collectie MVMT horloges is stijlvol en betaalbaar. De ontwerpen van het Amerikaanse merk MVMT Watches uit het zonnige Californië zijn erg populair. Het succes is te danken aan het eigenzinnige ontwerp in combinatie met een vriendelijke prijs. De meeste horloges van MVMT zitten tussen de €95 en 150 euro.

Cluse

Een collectie vol eigentijdse herenhorloges. Het CLUSE horloge voor heren kan volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke stijl. Je beste vriend voor de ultieme vrijetijdslook, maar stijlvol genoeg voor een formele setting.

Guess

Bijzonder, stijlvol en altijd net even anders dan de rest. Dat past helemaal bij het merk GUESS en dus ook bij de GUESS horloges. Stuk voor stuk bijzonder qua vormgeving en kleurgebruik. Een GUESS horloge is daarom niet zomaar een horloge, maar een in het oog springend sieraad waar je met veel plezier de tijd vanaf zult lezen.

Bering

Bering is een Deens horlogemerk, geïnspireerd op de tijdloze schoonheid van het pool landschap. Met minimalistisch design en superslanke horlogekasten zijn Bering horloges het ideale accessoire voor mannen en vrouwen die genieten van strakke, gestroomlijnde vormen en pure elegantie.